Autonieuws

Ares Panther is bijna los

Lang hebben we niets meer van Ares Design vernomen, maar daar komt met de presentatie van de Panther op bijzondere wijze verandering in.
Lees verder...

Lamborghini teast Aventador SVJ

Later deze maand presenteert Lamborghini de overtreffende trap van de Aventador SV, de SVJ. De Italianen hebben de teasercampagne al op volle toeren draaien en na diverse filmpjes van een ingepakte Aventador SVJ krijgen we nu een stukje van de daadwerkelijke koets te zien.
Lees verder...

'BMW roept auto's in Europa terug om brandgevaar'

Er was onlangs een hoop te doen om de BMW's 520d. Van de 5-serie in deze configuratie zijn in Zuid-Korea al diverse exemplaren in brand gevlogen. Nu roept BMW in Europa auto's terug naar de dealer.
Lees verder...

Spektakel rond Tesla op Wall Street

De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag hoger gesloten. De aandacht van beleggers op Wall Street was volop gericht op Tesla, na een tweet van topman Elon Musk dat hij overweegt het bedrijf van de beurs te halen en een bericht over een groot Saoedisch belang in de maker van elektrische auto's. Na een stevige koerssprong voor Tesla werd de handel enige tijd stilgelegd. Uiteindelijk sloot Tesla fors hoger.
Lees verder...

Nieuwe BMW 3-serie gesnapt

BMW werkt aan een compleet nieuwe 3-serie en die auto is nu in onze eigen hoofdstad opgedoken. Hierbij bedanken we AutoWeek-lezer Frank Stalknecht hartelijk voor zijn ingestuurde foto's.
Lees verder...

Gratis laden voor Model 3

Goed nieuws voor toekomstige en huidige eigenaren van een Tesla Model 3. Ook zij kunnen voortaan gratis en onbeperkt opladen via het Supercharger-netwerk van het merk. Voorheen gold dit alleen voor bestuurders van een Model S of Model X.
Lees verder...

Exoskelet bij Ford

Ford gaat zijn productiemedewerkers op de assemblage-afdeling voorzien van een uitwendig skelet ter ondersteuning van hun armen. Het exoskelet wordt beschikbaar in vijftien fabrieken in zeven landen wereldwijd.
Lees verder...

'Seat gaat de strijd aan met Alfa Romeo'

Seat richt al zijn Spaanse pijlen op de andere kant van de Middellandse Zee, want het merk heeft de ambitie om sterker te concurreren met Alfa Romeo. Maken de Italiaanse Alfisti binnenkort plaats voor 'Seatisti'?
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl

Meer info...
Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Trend, Bluetooth, Isofix, Airco, Lederen Stuurwiel
Bouwjaar 2017, 5-deurs, benzine, Zwart Metallic
13.950,-

Meer info...
Mercedes-Benz A-Klasse 220 ASV Edition Automaat
Bouwjaar 2018, 5-deurs, benzine, Licht Poolwit
42.950,-