Autonieuws

Jaguar XE en XF 300 Sport

Jaguar lanceert een speciale 300 Sport-uitvoering van de XE en de XF (Sportbrake). De nieuwe sportief aangeklede versies zijn per direct te bestellen.
Lees verder...

Nieuwe diesel voor Grandland

De Opel Grandland X is voortaan leverbaar met een nieuwe dieselmotor. De 120 pk sterke 1.6 CDTI wordt vervangen door een krachtiger 1.5, zo blijkt als we een duik nemen in de Grandland X-prijslijst.
Lees verder...

Arash Motor Company komt met nieuwe hypercar

Arash Motor Company: wie kent het niet? Bij maar weinig mensen zullen er belletjes gaan rinkelen, maar Arash heeft al zeker voor menig sportief geweld gezorgd. Tijdens de Autosalon van Genve in 2019 komen zij met een nieuwe creatie.
Lees verder...

Daimler overweegt samenwerking met Volvo Cars

Daimler staat open voor samenwerking met het Chinese Zhejiang Geely en diens dochteronderneming Volvo Cars, meldt het Duitse tijdschrift Manager Magazin. Geely is sinds februari met 9,7 procent de grootste aandeelhouder in Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz.
Lees verder...

Teaser BT62

Over twee weken trekt het uit de dood herrezen Brabham het doek van de BT62, een serieuze supercar, waarvan we nu de achterzijde kunnen zien.
Lees verder...

EU-regels om sjoemeldiesels te voorkomen

Strengere Europese toelatingsregels voor nieuwe autos moeten gesjoemel met emissiewaarden zoals met het dieselschandaal in de toekomst voorkomen. Het Europees Parlement heeft ingestemd met de aanscherping van de voorschriften voor typegoedkeuringen van autos. De wet gaat 2020 in.
Lees verder...

ANWB wil betere updates ingebouwde navigatie

Het updaten van software en kaarten voor ingebouwde navigatiesystemen voor autos moet beter. Daarvoor pleit de ANWB. De bond krijgt de laatste tijd steeds meer klachten over het gebrek aan ondersteuning van ingebouwde navigatie en de hoge prijs van nieuwe kaarten en updates.
Lees verder...

Onder het mes: Mahindra XUV500

Veel Aziatisch nieuws vandaag. We maken nu kennis met de gefacelifte Mahindra XUV500.
Lees verder...

Nieuwe Suzuki Ertiga gepresenteerd

Suzuki heeft in Indonesi het doek getrokken van de tweede generatie Ertiga.
Lees verder...

Honda toont Small RS Concept

Tijdens de Indonesia International Motor Show in Jakarta presenteert Honda vandaag de Small RS Concept, een compacte hatchback met stoere aankleding.
Lees verder...


Bron: AutoWeek.nl