Disclaimer

Algemeen
Ondanks de zorg die Autowijk.nl besteedt aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden auto's en campers en de gegevens van merken, modellen, nieuws etc., kan Autowijk.nl niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens. Een deel van de informatie wordt door derden ingevoerd en Autowijk.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van deze door derden geplaatste informatie. Bezoekers van Autowijk.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Autowijk.nl aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u dan ook aan contact op te nemen met betreffende aanbieder. Autowijk.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect ontstaat door gebruik van de informatie die u ontleent aan Autowijk.nl.

Copyright
Alle op Autowijk.nl aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Autowijk.nl of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Links naar derden
Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Autowijk.nl worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Autowijk.nl heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Autowijk.nl links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Autowijk.nl van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Verzekeringspremies
Ondanks de zorg die Autowijk.nl besteedt aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden verzekeringsmogelijkheden, kan Autowijk.nl niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens. Voor een exacte premieberekening verwijzen wij u graag naar uw fietsspeciaalzaak.

Alle bezoekers van Autowijk.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

© Autowijk.nl 2004 - 2023. Alle rechten voorbehouden.